Torturi Aniversare Torturi de Nunta Torturi Speciale Produse de Cofetarie Prajituri
Compozitii Evenimente Compozitii Kids Compozitii Party-Cocktail
azay.ro

Cofetaria Amareto-BUCURESTI

Torturi pentru evenimente mondene, torturi aniversare, creatii speciale pentru copii, prajituri, patiserie traditionala si mediteraneeana, specialitati si dulciuri de lux

Cofetaria Amareto are laboratorul propriu in Bucuresti, pe sos. Stefan cel Mare, la nr.36 vis-a-vis de Circul Meropolitan. A fost deschisa în  in anul 2009, ca  o afacere de familie care a adus in actualitate dulciurile care se puteau servi in celebrele cofetarii de odinioara si nu numai….

Stilul si calitatea cofetariei traditionale romanesti sunt completate in prezent de o gama bogata de  dulciuri si patiserie specifice cofetariei grecesti, italienesti si franceze. Aceasta varietate presupune gusturi rafinate obtinute numai cu ingrediente de calitate, autentice. În acest scop am selectat furnizorii cei mai buni de pe piata, lideri incontestabili în calitate.

Prin tot ce inseamna Cofetaria Amareto, prezenta acesteia pe piata din Bucuresti se distinge printr-un complex de servicii si facilitati care insotesc produsele laboratorului. In permanenta li se ofera clientilor garantii si certificate de calitate, usurinta în comandarea produselor, posibilitatea de a fi livrate la domiciliu, birou, club sau restaurant precum si personalizarea produselor comandate. Mai pe scurt, Cofetaria Amareto ofera produse pentru toata lumea, inclusiv produse de post si de casa. Nivelul acceptabil al preturilor este mentinut prin respectarea retetelor si prin priceperea maestrilor cofetari, chiar si sub presiunea mereu in crestere a costurilor materiilor prime de buna calitate importate de pe piata Europeana.

Clientii fideli apreciaza sistemul flexibil practicat de noi in preluarea, realizarea si livrarea comenzilor. In zilele noastre timpul este pretios si de aceea dorim si reusim sa venim cu serviciul nostru de livrari in sprijinul distinsilor nostri clienti. In completarea serviciilor oferite am pus la punct o platforma on-line www.eprajituri.ro accesabila direct de pe panoul principal al website-ului nostru www.cofetariaamareto.ro si care permite clientilor o alegere a produselor foarte rapida datorita, in mare masura, platourilor de miniprajituri, fursecuri si patiserie deja alcatuite de noi si propuse spre livrare printr-un simplu click in fisa de comanda. In momentul finalizarii comenzii clientul are toate informatiile de care are nevoie: gramaj pe fiecare sortiment la 100 grame, identificarea prin coduri a fiecarui produs ales, pretul unitar, cota T.V.A., taxa de transport si pretul total. Cosul de cumparaturi trimite automat in laborator comanda pentru a fi imediat confirmata telefonic sau prin e-mail. Livrarea se face oriunde in Bucuresti si in localitatile limitrofe (vezi sectiunea Comanda)

Suntem in contact cu toti clientii si partenerii nostri prin paginile de Facebook si Instagram accesibile direct de pe website-ul cofetariei.

             In scopul maximizarii impactului produselor noastre asupra consumatorului departamentul de marketing al Cofetariei Amareto elaboreaza si implemneteaza periodic strategii de produs detereminate de caracteristica produsului oferit, compozitie, calitate si design.

Fiind vorba de o gama variata de produse oferite clientilor, punem permanent accent pe inovatie.